Gambar bogel neelofa tersebar?

Padan muka !

Errr silap.

Hahaha..

Kalau ya itu dia samada dia mengaku ataupun tidak, aku berharap kerajaan boleh amek tindakan. Kita mahu artis2 seperti neh diberikan pengajaran agar jangan suka2 bergambar tidak senonoh tak kiralah untuk mana2 majalah sekalipun dan untuk apa2 sesi photoshoot sekalipun.

Samada dia tersilap langkah atau apa, itu bukan alasan. Kita kena berikan pengajaran yang tegas kepada dia supaya artis2 yang lain lebih ber ahti2 dalam membuat keputusan untuk bergambar apa seme.

Dan kalau itu bukan dia aku minta maaf banyak2. Dan aku berharap blogger yang sebarkan tue boleh larh berhenti menyebarkan sesuatu yang tidak benar tentang neelofa. Tapi blogger tersebut pun tak letak tuduhan. Dia tanya jek sambil tunjukkan gambar2 yang memang nampak terang lagi jelas sebijik cam neelofa.

Ka, super impose ja seme tue?

Canggih gila kalau larh kalau ya. Pasal memang tak macam super impose langsung. Tapi kalau bukan, berharap sangat agar neelofa berubah apa seme. Sambil2 berharap kerajaan kenakan tindakan yang tegas terhadap artis2 yang terjebak supaya menjadi teladan kepada artis lain terutamanya artis wanita.

Dan bagi korang yang teringin2 nak tengok gambar tue aku minta maaflah. Aku tak upload pun kat blog neh. Seksi nak mampos siot.

Hahahaha..

Sumber : Blog gosip. 

Related Posts