Ning Baizura mengamuk di Twitter kerana PAS.

PAS.

PAS = PARTI ISLAM SEMALAYSIA. 

Hari neh Ning Baizura mengamuk kerana PAS. Nak tahu kenapa? 

Meh tengok bawah neh jap ;
Kata Ning Baizura ;

PAS sebar fitnah katanya sy Ning Baizura dah masuk parti pembangkang & sebarkn gambar sy bertudung utk drama thn lepas dr koleksi gambar !

Jangan cakap mengarutlah PAS

Sebelum neh bermula apabila tersiarnya satu posting mengenai Ning Baizura akan menyertai PAS. Sila rujuk sini dan disini.

Sebenarnya tak salah pun kalau Ning Baizura nak marah. Yelah tiba2 dia dikatakan nak masuk Pas padahal dia bukan nak masuk PAS pun. Tapi apa salahnya kalau dia perjelaskan bahawa kenyataan Salahuddin Ayub tue tidak benar instead "meroyan" di twitter.

Bukan apa, kadang2 kita terlalu meroyan sampai "terlupa diri". Bila dah jadi macam tue kang apa yang kita nak sampaikan tue orang tak nampak, tapi orang akan nampak benda yang kita tak tersengaja tersampaikan. 

So, kalau dalam hal neh kesilapan berpunca dari Salahuddin Ayub, maka kita berharap Salahuddin Ayub akan buat kenyataan maaf dan membetulkan apa yang salah.

Walaupun sebenarnya Salahuddin Ayub hanya menyebut bakal masuk PAS, bukan benar2 dah masuk PAS kan. Tapi mungkin ada yang tak faham dan tersalah faham so eloklah buat kenyataan susulan betulkan apa yang tak betul disitu.

Kalau tidak, mao nya Ning Baizura bercakap pasal syurga dan neraka pula. Almaklumlah sebarkan fitnah tue kan berdosa dan bukan perangai orang islam kan? Heh. Bai.

Related Posts